Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

de mirela0911 in Porc, 12 Dec 2021 | 3719 vizualizari

 

O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • crengute de cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • 150 ml vin rosu
  • 1 buc cotlet de cca 700 g
  • sare, piper
  • condimente pentru carne de porc
  • cartofi piure pentru garnitura
  • patrunjel verde tocat
  • putin ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot:

Se spala bucata de carne, se sterge cu prosoape absorbante apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si condimente pentru carne de porc.

Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie in feli mai mari. Se curata usturoiul.

In vasul ceramic se toarna putin ulei, se pun morcovii, ceapa, usturoiul si crengutele de cimbru. Deasupa se asaza bucata de cotlet, se toarna vinul, se pune capacul peste vas si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade. 

Dupa 30-45 de minute se scoate vasul, se intoarce carnea si se mai lasa la cuptor, acoperit. Se verifica daca este bine facuta carnea si se mai lasa 10 minute fara capac.

Se serveste cu cartofi piure si sosul format, alaturi de morcovi si patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]