Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )

de Andreea_Mario in Porc, 27 Sep 2012 | 9602 vizualizari

 

hmm, super bune. Sper sa va iasa, sunt simple de facut :)

 

INGREDIENTE

  • 7 picioare de porc
  • sare ,
  • ulei .
  • 2 kg de ceapa
  • conserva de rosii .
  • condimente
  • putina pasta de rosii
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor ):

Se fierb picioarele de porc, ca sa fie moale carnita de pe ele. Le lasam la fiert 30 de minute in oala sub presiune    

Curatam ceapa si o taiem in solzisori. Peste ceapa adaugam sare, dar nu multa. Dupa ce s-a calit adaugam  conserva de rosii si lasam sa fiarba. dupa ce sa fiert adaugam putin pasta de rosi  si asezam picioarele de porc in tava. Peste ele adaugam acesta salsa de ceapa si rosii si condimentam dupa gust   

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:27

Rocsi 1

26.02.2013, 10:37

La multi ani!

Bunica 1

26.02.2013, 13:00

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta