Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )

de Andreea_Mario in Porc, 27 Sep 2012 | 9917 vizualizari

 

hmm, super bune. Sper sa va iasa, sunt simple de facut :)

 

INGREDIENTE

  • 7 picioare de porc
  • sare ,
  • ulei .
  • 2 kg de ceapa
  • conserva de rosii .
  • condimente
  • putina pasta de rosii
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor ):

Se fierb picioarele de porc, ca sa fie moale carnita de pe ele. Le lasam la fiert 30 de minute in oala sub presiune    

Curatam ceapa si o taiem in solzisori. Peste ceapa adaugam sare, dar nu multa. Dupa ce s-a calit adaugam  conserva de rosii si lasam sa fiarba. dupa ce sa fiert adaugam putin pasta de rosi  si asezam picioarele de porc in tava. Peste ele adaugam acesta salsa de ceapa si rosii si condimentam dupa gust   

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta