Cotlet de porc cu broccoli si cabanos

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2022 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 2 carnati cabanos
  • 500 gr de broccoli
  • 30 gr de unt
  • 1 ceapa
  • 1 aedel kapia
  • 2 linguri de sos soia light
  • 1 lingura sos soia dark
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
  • seminte de susan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu broccoli si cabanos:

Taiati carnea bucati . Tocati ceapa si usturoiul.

Spalati su curatati ardeiul, taiati-l rondele fine.  

Colorati carnea si carnatul taiat bucati in untul incalzit timp de 10 minute.

Scoateti si rezervati. Puneti, ceapa, usturoiul , buchetelele de broccoli si ardeiul taiat.

Sotati totul cateva minute. Adaugati carnea, puneti piper si amestecati.

Varsati 100 ml de apa, sosurile de soia si uleiul de susan.

Acoperiti si gatiti 20 de minute .

Amestecati din cand in cand.

Presarati seminte de susan si degustati.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu broccoli si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la tava