Tocana de legume cu pulpa de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 3 Iun 2013 | 6844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 l supa de legume
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • radacina de tellina
  • 2 cepe albe
  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2 linguri cu suc de rosii
  • 1 legatura de marar
  • condimente:sare, piper, busuioc dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pulpa de porc:

Pulpa de porc taiata cuburi, o punem la calit in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam apoi legumele tocate si le calim impreuna cu carnea. Punem si cartofii si supa de legume si fierbem impreuna pana ce carnea este bine patrunsa. Cand supa a scazut suficient, adaugam sucul de rosii si condimentam dupa gust.

Presaram marar proaspat tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu galuscute