Cotlet de porc la cuptor

de Gergiana S in Porc, 1 Ian 2014 | 8969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet porc cca 1 Kg
  • condimente: sare, piper, boia dulce, boia iute,seminte de chimen, cimbru,piper boabe,
  • 3-4 lg ulei
  • usturoi 4-5 bucati
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Carnea se feliaza in felii de 1 cm- 1,5 cm.Se condimenteaza pe ambele parti.Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza feliile.Printre ele se pun cateii de usturoi.Se mai picura putin ulei peste, o cana de vin si sa da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana ce este gata.

Se poate servi cu ce garnitura doriti.

TIPS-URI

1

Pentru o aroma mai speciala obisnuiesc la carnea de porc sa pun mereu putina scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii