O alta vedeta reuniunilor de familie!!!
Cotletul se spala si se curata de pielite. Se portioneaza, adica se taie felii pana la jumatate. Mustarul, uleiul de masline, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce, cimbrul si rozmarinul se pun intr/un mojar si se amesteca pana se omogenizeaza. Cu acest amestec sa "maseaza" bine carnea si apoi se lasa la rece cca. 15 minute.
Carnea se aseaza intr/o tava si se pune la cuptorul preincalzit la 250 grade cca. 10 minute, pana cand se rumeneste. Apoi se pune vinul si se acopera cu capac sau folie de aluminiu. Se mai lasa la cuptor cca. 30 minute la 200 grade.
Se serveste alaturi de cartofi piure (natur), ciuperci la cuptor si legume.
Un deliciu va asigur!!!
1
se poate pune amestecul de mustar intr/o punga impreuna cu carnea (daca nu vreti sa va murdariti prea tare pe maini!!!) pentru "masaj".