Cotlet cu sos picant

de vero_closca in Porc, 6 Aug 2011 | 4490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cotlet de porc
  • 2 ardei capia rosii
  • 2 rosii mari
  • 1 fir de praz
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru verde
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu sos picant:

Curati legumele,le speli si le usuci.

La fel procedezi si cu carnea.Ardeii capia ii coci pe flacara aragazului apoi ii cureti de coji si seminte.Intr-o tigaie rumenesti pe ambele parti cotletul apoi il pastrezi la cald.In uleiul ramas calesti prazul taiat rondele si cand s-a inmuiat putin adaugi usturoiul tocat,fasiile de ardei capia copt, ardeiul iute tocat cat mai fin si rosiile date pe razatoare sau taiate cubulete mici.Pui si cotletele ,potrivesti gustul de sare si piper si lasi pe foc 2-3 minute.Presari cu cimbru.

Servesti cald cu mamaliguta si putina branza ! Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

vero_closca 1

08.08.2011, 23:45

Miuta, nu papa cretulinul meu nici un sfert de portie... e mai mult cu degustatul decat cu mancatul...

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:59

mmm ce bun

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor