Cotlet cu sos picant

de vero_closca in Porc, 6 Aug 2011 | 5167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cotlet de porc
  • 2 ardei capia rosii
  • 2 rosii mari
  • 1 fir de praz
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru verde
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu sos picant:

Curati legumele,le speli si le usuci.

La fel procedezi si cu carnea.Ardeii capia ii coci pe flacara aragazului apoi ii cureti de coji si seminte.Intr-o tigaie rumenesti pe ambele parti cotletul apoi il pastrezi la cald.In uleiul ramas calesti prazul taiat rondele si cand s-a inmuiat putin adaugi usturoiul tocat,fasiile de ardei capia copt, ardeiul iute tocat cat mai fin si rosiile date pe razatoare sau taiate cubulete mici.Pui si cotletele ,potrivesti gustul de sare si piper si lasi pe foc 2-3 minute.Presari cu cimbru.

Servesti cald cu mamaliguta si putina branza ! Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

vero_closca 1

08.08.2011, 23:45

Miuta, nu papa cretulinul meu nici un sfert de portie... e mai mult cu degustatul decat cu mancatul...

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:59

mmm ce bun

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]