Tocanita cu ciuperci

de yafa in Porc, 17 Aug 2010 | 7112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de carne de porc( alegeti o bucatica cu un pic de grasime e mai gustoasa)
  • 500g de ciupercute amestecate
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 l de supa de legume
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:


Spalam si pregatim carnea, o taiam in bucatele mici. Curatam si spalam ceapa, morcovii, ciupercutele si usturoiul.
Taiam marunt ceapa, rondele morcovii si pe lungime usturoiul. Asezam carnea si legumele intr-un vas ca un ceaun cu capac si le tragem in uleiul de masline, acoperim cu supa de legume si lasam sa fiarba acoperit. Adaugam apa daca mai trebuie, cand carnea este fiarta adaugam rosiile cojite si taiate marunt, cat sa se inmoaie si sa formeze un sos.

Amestecam bine si lasam pe foc pana cand sosul este grosut. Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas cu carne de porc reteta traditionala ungureasca