Costita cu fasole

de Tabita _ in Porc, 1 Iun 2013 | 9128 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de fasole (800g)
  • 200 g costita cu carne
  • 1 conserva rosii in suc propriu (400g)
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • magheran
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu fasole:

Costita se spala, se portioneaza si se pune intr-o oala la fiert. Se adauga sare.

Se scurge apa din conserva cu fasole si se clateste fasolea pana cand apa devine limpede.

Cand carnea este aproape gata se adauga fasolea si se mai lasa 10-15 minute.

Ceapa si morcovii se curata si se spala.

Ceapa se toaca, 1 morcov se taie rondele subtiri, iar ceilalti se dau pe razatoarea mare.

Intr-o tigaie se pune ceapa si se lasa pana devine sticloasa.

Se adauga morcovii se lasa putin sa se caleasca dupa care se adauga apa cat sa-i acopere.

Cand s-au fiert se adauga rosiile cu sucul propriu, magheran, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand rosiile sunt fierte.

Carnea si fasolea se scurg de apa si se pun peste rosii.

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se serveste alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasolea fermecata - cu ciolan afumat