Desigur că e o mâncare care ne place, mai ales pentru o zi de Duminică friguroasă.Imi place foarte mult costiţa de porc,lăsată la cuptor pâna când carnea se desprinde de pe oase.Iar dacă este însoţită de multe legume gustoase şi fiartă în moare (zeamă) de varză,nu poate fi decât un adevărat răsfăţ.
Soricul l-am crestat astfel încât sa patrunda condimentele bine în carne.
Am condimentat bine carnea si am lasat-o o ora la frigider.
Toate legumele,în afara de broccoli le-am taiat cubulete ori rondele,nu este vreo regula anume.
Intr-o tava am pus putin ulei,am asezat legumele,costita,am pus zeama de varza,am acoperit cu folie si am pus la cuptor.
Dupa aproximativ o ora,am scos folia si am lasat sa se rumeneasca bine carnea.
Broccoli l-am fiert în apa cu putina sare,l-am scos în apa rece pentru a-i pastra culoarea verde,apoi în ultimele minute l-am pus în tava,punând peste el din sosul lasat de carne si legume.
Ca sa fie gustos,broccoli trebuie condimentat si aromat,altfel are un gust cam fad,de aceea multa lume îl ocoleste.