Cotlete mediteraneene

de Alina26 in Porc, 5 Mar 2014 | 6957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc
  • 3 rosii mari
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete mediteraneene:

Am spalat carnea,am condinentat-o cu sare si piper si le-am batut pe fiecare in parte cu batatorul de carne.

Am incins tigaia grill si le-am prajit fiecare in parte,la foc rapid numai cat carnea,sa isi schimbe culoarea si sa aiba dungile de le grill.

Am incins cuptorul la 200°.

Am taiat rosiile rondele si cascavalul felii.

Am pus putin ulei de masline in tava,cate o bucata de carne pe care am pus felii de rosii si cascavalul.Am presarat putina sare,piper,busuioc si oregano uscat.

Am dat la cuptor pentru 25-30 de minute.Pana s-a topit si rumenit putin cascavalul.

Am servit cu pireu de cartofi si salata verde.

Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca rosia e mare puteti sa puneti o singura felie de rosie si una de cascaval.....depinde cat e de mare bucata de carne.

2

Eu am folosit mozzarella de aceea erau mai multe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

06.03.2014, 09:28

superrr

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:34

Alina26 1

06.03.2014, 12:19

Multumesc fetele!!!!
Multumesc Mihaela!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pe pat de ceapa