Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata

de Bucataras Medi in Pui, 8 Oct 2012 | 5604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri de piept de pui
  • 5 ardei grasi rosii
  • 8 felii de slaninuta afumata
  • un pahar cu vin alb sec
  • rozmarin
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata:

Fileurile de piept de pui se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper. Peste fiecare bucata de file asezam cate o felie subtire de slaninuta afumata, apoi rulam si prindem in scobitori. Ardeiul gras (4 bucati) curatat si spalat il taiem in jumatati. In fiecare jumatate de ardei gras asezam cate un rulou. Cand corabioarele sunt gata le asezam intr-un vas peste care turnam un pahar cu vin alb .Printre corabioare intercalam fasii de ardei gras si frunze de patrunjel. Dam la cuptor ,avand grija ca din cand in cand sa stropim corabioarele cu sosul din vas. Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam vin sau apa. Cand carnea este bine facuta si rumena ,scoatem din cuptor .Indepartam scobitorile si servim calde!

Va astept cu drag la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sunca si cascaval