Rulouri de pui cu "Ceva fin"

de amalia01 in Pui, 14 Sep 2013 | 3288 vizualizari

 

Un alt fel de cordon bleu...Ce imi plac retele astea pe care le poti reinventa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin"
  • cateva felii de muschi file
  • 1 ou
  • cascaval Delaco
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • boia
  • pesmet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu "Ceva fin":

- pieptul de pui il feliezi ,il condimentezi,il rulezi si il dai la rece

- bati oul bine cu putina sare

- tai cascavalul si ardeiul bastonase

- ungi un vas termorezistent cu ulei

- scoti pieptul de pui si il intinzi

- ungi fiecare fasie cu crema de branza, asezi o felie de muschi file,una de cascaval si un de ardei,apoi rulezi cu grija

- dai ruloul prin ou si pesmet de 2 ori, il fixezi cu o scobitoare si il asezi in vas

- repeti operatiunea cu fiecare bucata de piept de pui

- dai la cuptor pentru 30 minute

- dupa 15 minute scoti din cuptor si intorci rulourile pe cealalta parte si dai din nou la cuptor

- le poti servi ca atare cu salata sau cu garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:26

Rocsi 1

14.09.2013, 20:28

Sunt niste rulouri foarte bune. Iau si eu unul!

amalia01 1

14.09.2013, 21:52

daca le-a apreciat si mama-soacra! stiti ce mi-a zis sotul?sa o las mai moale cu concursurile ca s-a ingrasat 2 kg!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~