Papricas din piept de pui cu ghebe

de MIUTA in Pui, 24 Oct 2013 | 5815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 300 g ghebe (se poate pune mai mult)
  • un morcov mic
  • o ceapa
  • pasta de ardei
  • ulei
  • o lingura faina
  • 150 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din piept de pui cu ghebe:

Se caleste ceapa tocata fin in ulei.

Se adauga morcovul ras pe razatoarea mica si se caleste putin si el.

Adaugam pasta de ardei,pieptul de pui spalat si taiat cubulete.

Condimentam si adaugam apa sa acoperim bucatile de carne.

Lasam sa fiarba cca 20 minute si adaugam ciupercile spalate si taiate .

Lasam sa fiarba pana carnea este fiarta.

Stingem in sos o lingura de faina amestecata cu lapte avand grija sa nu faca cocoloase.

La sfarsit punem smantana si condimentam daca mai este nevoie.

Se serveste alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din piept de pui cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas cu piept de pui si mazare verde