Papricas din piept de pui cu ghebe

de MIUTA in Pui, 24 Oct 2013 | 5434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 300 g ghebe (se poate pune mai mult)
  • un morcov mic
  • o ceapa
  • pasta de ardei
  • ulei
  • o lingura faina
  • 150 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din piept de pui cu ghebe:

Se caleste ceapa tocata fin in ulei.

Se adauga morcovul ras pe razatoarea mica si se caleste putin si el.

Adaugam pasta de ardei,pieptul de pui spalat si taiat cubulete.

Condimentam si adaugam apa sa acoperim bucatile de carne.

Lasam sa fiarba cca 20 minute si adaugam ciupercile spalate si taiate .

Lasam sa fiarba pana carnea este fiarta.

Stingem in sos o lingura de faina amestecata cu lapte avand grija sa nu faca cocoloase.

La sfarsit punem smantana si condimentam daca mai este nevoie.

Se serveste alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din piept de pui cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste