Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei

de Alina26 in Pui, 6 Mai 2013 | 6747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 dovlecei (zuchini)
  • 50 g faina alba
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de salvie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 30 g unt
  • 3 lg ulei de masline
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei:

Spalam dovleceii, ii taiem circa 2-3 mm si ii punem la prajit intr-o tigaie antiaderenta incinsa bine (fara ulei). Saram fiecare felie de dovlecel.

Spalam pieptul de pui si taiem ca pentru snitele,le batem si le condimentam cu sare,piper si usturoi praf.

Pregatim rulourile: intindem felia de carne punem dovleceii pe toata suprafata feliei de carne (taiati din felia de dovleac daca e prea mare).Inchideti cu o scobitoare.

Punem o tigaie la incins cu unt, 3 linguri de ulei de masline, salvia, rozmarin si usturoiul curatat si zdrobit.

Intr-o farfurie punem faina si dam rulourile  prin faina si le punem la prajit.Prajim bine pe toate partile,dupa care punem paharul de vin.Lasam sa se evapore vinul.Le scoatem pe o farfurie.

Serviti calde,cu un piure de cartofi sau dovlecei pe gratar.

Pofta mare!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

babi5 1

13.06.2013, 20:07

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 07:57

imi plac

Alina26 1

07.01.2014, 17:59

multumesc!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata