Ciorba de varza rosie cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Sep 2013 | 6422 vizualizari

 

preparata cu gandul la Cleme! Apropo, n-ai sughitat ieri,deloc???? :))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • praz verde (1 buc. de cca 10 cm)
  • 1/2 ardei galben
  • 3 linguri de ulei
  • 1 rosie mare
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde, 1 legatura
  • coaste afumate (6 bucati)
  • piept de porc afumat (2 felii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza rosie cu afumatura:

Spalam cu apa rece coastele de porc si pieptul.

Spalam varza rosie si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Spalam legumele, le taiem dupa preferinta (prazul,rosia si ardeiul), apoi le calim impreuna cu bucatile de carne (coastele si pieptul de porc taiat bucatele), in uleiul incins. Dupa ce s-au calit, adaugam varza data pe razatoare, sare, piper, punem apa si lasam ciorba la fiert, la foc mic pana fierbe carnea si se desprinde cu usurinta de pe oase.

Dupa ce stingem focul presaram patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza rosie cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba indiana de pui