Ciorbă de păstăi cu cartofi

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 11 Iul 2012 | 7188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole păstăi,
  • 400 g cartofi,
  • o ceapă,
  • un morcov,
  • 3 linguri ulei,
  • 2-3 roșii,
  • o legătură leuștean,
  • 1 litru borș,
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de păstăi cu cartofi:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți potrivite, dar nu foarte mici. Se curăță fasolea păstăi și se taie în bucăți potrivite, după ce rupem codițele. Se curăță morcovul, se spală și se taie rondele foarte fine. Se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt. Roșiile se toacă mărunt (coaja o păstrați sau nu după preferință). Călim ceapa și morcovul.

Adăugăm 1,5 litri apă și lăsăm să fiarbă. Adăugăm păstăile și cartofii și lăsăm să fiarbă 15 minute. Adăugăm roșiile și mai fierbem 5 minute. Adăugăm borșul fiert separat. Condimentăm cu sare și presărăm leușteanul, după care acoperim cu un capac și stingem focul.

Pe căldurile acestea se poate servi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de păstăi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai