Ciorba de sfecla rosie

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Mar 2014 | 6720 vizualizari

 

de 1 Martie va invit la o portie de ciorba poaspata, foarte colorata si deosebit de gustoasa! O primavara insorita va doresc! Cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 2 rosii
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3-4 linguri de ulei
  • praz (cca 15 cm)
  • 1/2l bors
  • 5-6 cartofi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

Curatam si spalam legumele.

Tocam ceapa, taiem prazul si morcovul rondele,apoi le calim impreuna in ulei.

Sfecla o trecem prin robot, rosiile le taiem cubulete.

Dupa ce-am calit legumele adaugam sfecla maruntita, rosiile taiate, foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust si punem cca 3l apa in oala.

Lasam sa fiarba la foc mic mai bine de jumatate de ora.

Adaugam cartofii taiati cubulete si borsul. Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii, presaram patrunjel si leustean proaspat tocat.

Oprim focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie, arome bogate și culoare intr-un preparat traditional romanesc