Ciorba taraneasca de vacuta

de -Licurici- in Ciorbe, 20 Aug 2017 | 7990 vizualizari

 

O ciorba care mie imi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita cu os
  • 2-3 rosii mari
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ardei capia
  • 1 buc. mica radacina de telina
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • fidea
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert.

Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o o ora, de cand a inceput sa fiarba.

Intre timp, am pregatit legumele.

Ceapa am lasat-o intreaga, la fel si bucata de telina, morcovii i-am taiat rondele mai groase, iar ardeiul bastonase.

Le-am pus in oala, am adaugat sare si le-am lasat sa fiarba 30 min.

Am taiat rosiile si cartofii cubulete, apoi le-am pus in oala.

Am potrivit gustul de sare si piper si am mai lasat pe foc pana au fiert cartofii.

Am adaugat fideaua si am lasat sa fiarba pana am pregatit ouale.

Ouale le-am batut cu furculita impreuna cu sare si piper, apoi le-am adaugat in ciorba, putin cate putin, amestecand cu lingura continuu in ciorba.

La sfarsit, am adaugat patrunjel si am mai lasat aproximativ 2 min pe foc, apoi am oprit focul.

Am servit cu paine prajita si ardei iute.

TIPS-URI

1

Vara, ciorba se acreste daca patrunjelul nu este fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda