O ciorba consistenta si gustoasa.
Am pus carnea la fiert impreuna cu ceapa intreaga.
Am adaugat telina si radacina de patrunjel date pe razartoare.
Am pus sare si delikat.
Am fiert bine carnea, am scos ceapa.
Am desfacut carnea de pe oase si am taiat-o bucatele.
Am adaugat morcovii dati pe razatoare si orezul.
Am lasat sa fiarba impreuna pana cand s-au fiert morcovii si orezul.
Intre timp am frecat galbenusurile, le-am amestecat cu laptele.
Am luat oala de pe foc si am pus cateva linguri din oala peste galbenusuri si lapte pana ajunge la temperatura ciorbei ca sa nu se imprastie in ciorba amestecul si am turnat in ciorba.
Am repus oala pe foc. Am acrit ciorba cu zeama de lamaie.
Am presarat patrunjelul inainte de servire.
Pofta buna!
1
Se pune doar putina zeama de lamaie. Daca va place mai acra puneti toata zeama de la o lamaie.
2
Se poate adauga si smantana.