Ciorba de Legume

de izulika in Ciorbe, 26 Sep 2010 | 5438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 3-4 morcovi mici
  • 3 rosii
  • 3 cartofi mari
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 bucata mica de praz
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 catei de usturoi
  • delicat
  • bors
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de Legume:

Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei peste care punem morcovii tocati,prazul,gulia si pastarnacul si le lasam la calit cateva minute.Adunam spuma de la cartofi de cate ori e necesar apoi adaugam legumele calite,cand legumele sunt aproape fierte cele doua rosii taie pe jumatate se curata de seminte apoi se dau pe razatoarea mica.Sucul obtinut se adauga in oala,iar apoi se mai pun 2 linguri pasta de tomate.Dupa ce toate legumele sunt fierte se pun condimentele dupa gust si usturoiul tocat marunt iar la sfarsit se adauga borsul si  leusteanul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta