Ciorba de loboda (varianta mea)

de marinicayou10 in Ciorbe, 26 Mar 2012 | 4635 vizualizari

 

Am fost la piata si am vazut peste tot loboda :), si cum mie si fetitei mele ne place ciorba de lodoba, am si luat :). Mie sincer imi place si mai mult cu loboda si stevie, dar nu am gasit stevie :( inca.

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de loboda
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • leustean
  • 2 oua
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de delikat de legume
  • 500 ml bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda (varianta mea):

Curatam legumele si le spalam. Morcovul, ceapa si ardeiul gras le tocam si le calim cu putin ulei direct in oala in care facem ciorba. Doar le inmuiem putin (nu le prajim). Adaugam cartofii si dupa 2 minute apa. Lasam sa fiarba pana se fierb cartofii, apoi adaugam sare, piper, delikat, loboda curatata si taiata si borsul. La final batem bine doua oua si le adaugam si leustean....Mie orice ciorba imi place cu smantana...acum fiecare serveste dupa propriul gust :).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Serviti cu smantana si cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda (varianta mea)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui