Ciorba de conopida cu kaizer

de katty in Ciorbe, 14 Noi 2020 | 5801 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr kaizer
  • 1 conopida mica
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingura ulei
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr smantana grasa
  • sare
  • piper
  • maghiran uscat
  • patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu kaizer:

Curatam si spalam legumele. Taiem ceapa marunt, morcovul si ardeiul cubulete. Desfacem buchetelele de conopida de pe cotor, le spalam si le scurgem. Taiem kaizerul in bucatele mici. Intr-o oala punem uleiul si rumenim kaiserul. Cand este aproape gata punem morcovul, ceapa si ardeiul si lasam cu capac la foc mic. Amestecam usor din cand in cand pana legumele se inmoaie. Stingem cu apa, aproximativ 1 l si lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam conopida si mai fierbem pana  se inmoaie si conopida. Adaugam sare, piper, maghiran. Batem smantana cu galbenusurile intr-un castron si turnam zeama fierbinte amestecand continuu. Varsam  continutul castronului in vasul cu ciorba si mai lasam pana la primul clocot. Oprim focul si adaugam patrunjelul si usturoiul tocate fin. Servim ciorba fierbinte cu extra smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace