Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot

de Constelatialeu in Porc, 14 Noi 2018 | 7199 vizualizari

 

Eu tot urmaresc....sa nu fiu urmarita ...cand gasesc si eu un ciolan mai micut sa incapa in ''cioroiul'' meu, care e mai mic asa, n-a crescut cat trebuie.......azi a fost cu noroc... macar asta dupa ziua de ieri... in fine sa nu mai lungesc introducerea ca oricum nu citeste nimeni......dar eu tot scriu.....:)))))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat cca 1.400 Kg de la Sergiana ( am specificat firma pentru ca il afuma cum afumam noi acasa cand taiem porcul sau macar pe aproape)
  • 20 ml ulei
  • 1 cescusta cu apa
  • aparatul Crock-Pot (cioroiul)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot:

Mergem si cumparam ciolanul, il analizam, urmarim sa fie de la un porc mai mic, cum am zis cioroiul meu e mic. Asezam cioroiul pe masa de lucru, il bagam in priza, asezam ciolanul, adaugam uleiul si apa, asezam capacul si setam functia high pentru cca 4-5 ore.

Se face atat de bine incat pica carnea de pe os, a trebuit sa ma misc cu talent sa pot sa fac o fotografie cu ciolanul intreg. Se poate servi cu varza calita, asta am facut eu, sau cartofi natur, prajiti, piure, fiecare cu ce vrea, e bun in orice varianta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita nationala