Cotlet de porc pane cu rozmarin

de Corinuta in Porc, 9 Iul 2013 | 7058 vizualizari

 

Pofta de ceva bun? E simplu de facut si foarte satios!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cotlet de porc fara os
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 8 linguri pesmet
  • 1/2 legatura rozmarin proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4-5 linguri de ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pane cu rozmarin:

Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat.

Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie.

Se condimenteaza carnea cu sare si piper pe ambele parti, apoi se tavaleste prin faina,ou si pesmetul cu rozmarin.

Se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, cate 5-7 minute pe fiecare parte.

Se scot pe un servet de hartie care sa absorba uleiul si apoi se servesc alaturi de piure de cartofi, salata sau garnitura preferata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu aveti rozmarin proaspat incercati si cu cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pane cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]