Cotlet de porc pane cu rozmarin

de Corinuta in Porc, 9 Iul 2013 | 6753 vizualizari

 

Pofta de ceva bun? E simplu de facut si foarte satios!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cotlet de porc fara os
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 8 linguri pesmet
  • 1/2 legatura rozmarin proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4-5 linguri de ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pane cu rozmarin:

Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat.

Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie.

Se condimenteaza carnea cu sare si piper pe ambele parti, apoi se tavaleste prin faina,ou si pesmetul cu rozmarin.

Se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, cate 5-7 minute pe fiecare parte.

Se scot pe un servet de hartie care sa absorba uleiul si apoi se servesc alaturi de piure de cartofi, salata sau garnitura preferata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu aveti rozmarin proaspat incercati si cu cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pane cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ciuperci