Chiftelute de tofu cu sos de morcovi

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 9 Apr 2017 | 4443 vizualizari

 

Retete economice de post

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de tofu cu ardei
  • 300 gr tofu afumat
  • 50 -100 gr pesmet
  • 100 gr migdale prajite
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 linguri de pasta de curry
  • 1 legatura leurda
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de tofu cu sos de morcovi:

Maruntim tofu si il punem intr-un castron. Dam  migdalele la robot, apoi le adaugam peste tofu, impreuna cu pesmetul. Saram, daca mai este cazul, piperam si amestecam pana obtinem o pasta omogena. Modelam chiftelute, le asezam, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor, pana se rumenesc frumos.

Intre timp, curatam si taiem in bucatele cei doi morcovi, cepele si tocam leurda. Le punem pe toate la calit, in putina apa cu ulei. Adaugam peste acestea, pasta de curry si amestecam in continuare. Lasam pe foc, pana se inmoaie putin morcovii. Presaram leurda tocata proaspata si servim. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la sare - tofu si migdalele sunt deja sarate

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de tofu cu sos de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu bureti negrisori