Chiftelute de dovlecei cu branza feta

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 4111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei 600g
  • 100 g branza feta
  • 50 g faina
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza feta:

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o sita si se lasa 10 minute la scurs. Intr-un castron se bate 1 ou bine, se pune sare si piper si se adauga dovleceii scursi bine de tot. Se amesteca, se sfarama branza feta, adaugam faina si mararul tocat marunt si se amesteca bine.

Intr-o tigaie antiaderenta se stropeste cu putin ulei de masline si cu lingura se adauga din compozitia formata. Se prajesc pe ambele parti circa 1 minut si se pun pe un servet de hartie.Se servesc caldute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

17.07.2013, 23:35

roxana_simona 1

18.07.2013, 13:04

ce bune sunt

Bya Ralu 1

18.07.2013, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor