Tortulet Delma

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 5655 vizualizari

 

un mic dejun copios

 

INGREDIENTE

  • paine toast French Toast graham
  • Delma
  • salam Palaciego
  • cascaval felii
  • branza topita
  • bacon
  • 1 rosie
  • Creme Bonjour
  • masline negre
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet Delma:

Se fac 2 sandvisuri din felii de paine French Toast graham, se ung cu Delma, se aseaza felii de branza topita, bacon , salam Palaciego, felii de cascaval si iar paine  apoi se unge si partea deasupra si se suprapun, apoi se taie in diagonala in forma de triunghi, se ung deasupra cu Creme Bonjour si se orneaza cu masline , felii de rosie si frunze de marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet Delma" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Miha 1

15.05.2010, 15:51

Hi hi...si eu tot la desert am venit.

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 21:24

si eu la fel, ne-a tras in piept mariana

epurasha2bb 1

17.05.2010, 09:40

neatza! bai ce faceti voi aici?cand pisica nu-i acasa .... am plecatpe laora 14 ca a intarziat sotul la servici, uneori merge sambata alteori nu merge si e aceea am profitat si am mai scris cate ceva.Dar acum I'm back!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne si branzeturi