Cheesecake cu visine

de Doralinda in Prajituri, 24 Ian 2013 | 3892 vizualizari

 

Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza philadelphia
  • 180 gr unt
  • 1 pachet de biscuiti digestivi
  • 1 cutie cu lapte condesat indulcit
  • 2 lamai
  • 1 borcan de dulceata de visine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine:

Se topeste untul, il dam deoparte si macinam biscuitii cu mixerul dupa care ii amestecam cu untul. Punem compozitia pe o farfurie plata, de ajutor e daca aveti si o forma rotunda, si apasam cu o lingura pe toata suprafata si punem la frigider ptr cca 5 min. Apoi laptele il batem cu mixerul pana se face spuma, la care adaugam branza si mixam inca cca 10 min, apoi punem si sucul de la lamai si mai amestecam  2 minute. Turnam compozitia peste baza de biscuiti si lasam la frigider 1 ora, dupa care punem dulceata.

TIPS-URI

1

Se poate pune in dulceata, putin coniac ptr o aroma si un gust mai special.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Doralinda 1

24.01.2013, 20:41

Lavinia, multumesc frumos!

Angelina_Elena 1

24.01.2013, 23:20

imi place mult!

Doralinda 1

25.01.2013, 00:05

multumesc frumos elena!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu visine