Pufoasa,aromata si delicioasa :)
Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga treptat zaharul amestecat cu zaharul vanilat si mixeaza pana devin tari si lucioase. Separat freaca galbenusurile cu uleiul si esenta de migdale. Adauga galbenusurile peste albusuri amestecand usor. Amesteca faina cu praful de copt si cerne-o in prealabil. Adauga lingura cu lingura din amestecul uscat peste albusuri amestecand de sus in jos cu o spatula pentru a nu se lasa albusurile.
Tapeteaza o tava (35/25 cm) cu hartie de copt si coace blatul in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute (testul scobitorii). Lasa blatul la racit pe un gratar apoi taie-l in doua.
Intr-o craticioara pune la fiert visinele cu zaharul pana se topeste zaharul. Paseaza visinele cu ajutorul unui blender pana devin un piure fin. Dilueaza amidonul cu apa apoi adauga-l peste piureul de visine. Pune amestecul pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. Pe o tava pune primul blat si unge cu crema de visine.
Mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin cremoase. Adauga treptat Nesquik-ul, cacaua si amidonul. Toarna treptat din laptele fierbinte amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Pune amestecul pe foc amestecand continuu pana prinde consistenta. Lasa budinca la racit apoi adauga romul si nutella.
Hidrateaza gelatina in 50 ml apa rece timp de 10 minute. Topeste gelatina (Atentie sa nu fiarba) apoi adaug-o peste crema de ciocolata . Mixeaza frisca (nu foarte tare ,doar cat sa prinda consistenta) apoi adauga treptat din crema de ciocolata. Introdu crema in frigider amestecand din cand in cand pana se intareste usor.(atat cat sa nu curga)
Pune crema peste jeleul de visine apoi acopera cu al doilea blat si da prajitura la rece pentru minim 5 ore. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit indeparteaza marginile si portioneaza prajitura .(mie mi-au iesit 15 bucati)
Topeste ciocolata cu frisca apoi pune glazura pe fiecare prajitura. Da-le la rece pana se intareste ciocolata.
Pentru a doua glazura topeste ciocolata alba cu frisca apoi pune cate 1 lingurita de ciocolata in mijlocul fiecarei prajituri si las-o sa se prelinga peste glazura de ciocolata cu lapte.
Presara fulgi de ciocolata si baga-le la rece pana in momentul servirii.