Cartofi fierti cu mujdei de usturoi verde

de Irina in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 9212 vizualizari

 

Cu cata pofta ii mancam in copilarie! Imi aduc aminte cum ii luam din castronul de pe masa, ii dadeam prin mujdei si...gata, dispareau imediat! Mancare simpla, neaosa, dar atat de buna. Mananc si acum si parca simt gustul pamantului care i-a hranit...

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi fierti
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • apa pentru mujdei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti cu mujdei de usturoi verde:

Cartofii i-am fiert in coaja, pentru ca isi pastreaza gustul mai bine.

Usturoiul curatat si spalat l-am taiat si l-am zdrobit. Am adaugat putina sare, ulei si am amestecat, apoi am adaugat putina apa.

Am taiat cartofii in doua, i-am pus intr-un vas de lut si am adaugat mujdei din belsug. 

Pofta buna si voua!

Nu va pup, ca miros a usturoi! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti cu mujdei de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare cu varza dulce (de post)