Cartofi Duchesse

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 4570 vizualizari

 

Sunt minunati alaturi de o friptura sau chiar simpli!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri pline cu smantana
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • sare
  • 100g cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Punem cartofii cu tot cu coaja la fiert si cand intra furculita in ei sunt gata.

Ii decojim, potrivim de sare, adaugam untul si smantana si ii zdrobim ca pe piure, adaugam si oul cu cascavalul, apoi mixam pana la omogenizare.

Intr-un pos punem compozitia rezultata si facem ''moate'' pe o hartie de copt si le dam la cuptor pana sunt usor rumenite deasupra.

Sunt minunate de gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse, cu branza sarata