Pâinici umplute

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 9394 vizualizari

 

Nouă ne-au plăcut foarte mult la micul dejun,cred că ar merge şi la pacheţel.

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete
  • 100 g brânza de vaci
  • Ardei kapia rosu
  • 5 felii muschi file
  • Cateva chiftelute
  • Brânza mozzarela
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici umplute:

Am crestat baghetele longitudinal,pe mijloc.

Branza de vaci am amestecat-o cu ardei taiat si am uns bagheta.

Am pus apoi feliile de muschi file,chiftelutele,rosii cherry.

Deasupra am razuit mozzarela.

Am pus baghetele la cuptor pâna s-a topit brânza.

Le-am servit calde cu salata  verde,ridichi si rosii cherry

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

10.04.2013, 14:13

Diana

Toamna07 1

11.04.2013, 11:09

Belea!

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 11:05

ce fain arata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
aperitiv cu caviar