Cartofi copti

de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2015 | 7732 vizualizari

 

Mancarea cea mai simpla si mai buna a romanului,nu cred ca m-as satura vreodata,

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • ulei de masline
  • sare
  • boia
  • oregano
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti:

Spalati coaja cartofilor apoi ii taiati in 2 si ii asezati in tava.Presarati deasupra ulei,sare si boia si ii introducetl la cuptor pentru 30 minute la 200 grade.Din usturoi faceti mujdei in care puneti ulei,sare si oregano.Ii serviti cu paine prajita si branza cu smantana daca va place combinatia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sunca si cascaval