Cartofii se spala foarte bine (pentru ca se vor gati cu coaja), se inteapa cu furculita si se coc in cuptorul preincalzit, pentru 40-50 minute, la 190 grade Celsius. Cand sunt copti (ii verificati cu o scobitoare), ii scoateti, ii decupati si puneti din amestecul de unt cu cascaval ras fin si marar tocat, in fiecare. Ii mai lasati in cuptor cateva minute. Puteti sa adaugati amestecul de cascaval, cand sunt aproape gata pulpele (ca sa fie calzi).
Pulpele de pui se calesc in ulei, pana devin albe, se sareaza si se lasa pana va ocupati de legume. Legumele le taiati cubulete, iar cepele in 4.
Se pune hartie de copt intr-o tava, puneti legumele taiate, uleiul, sare si amestecati. Apoi asezati pulpele deasupra si le introduceti in cuptorul preincalzit, timp de 2 ore.
Se rad bucatile de usturoi, se amesteca cu sare si 1 lg ulei. Se ung pulpele de pui si se mai lasa in cuptor 30 minute.
Carnea se serveste alturi de legume si cartofi copti. Au iesit 4 portii.