Pulpe de pui cu legume si cartofi copti

de cristina1985 in Pui, 23 Oct 2018 | 2984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 8 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • Pentru cartofi copti:
  • 1 kg cartofi
  • 100 g cascaval
  • 30 g unt
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si cartofi copti:

Cartofii se spala foarte bine (pentru ca se vor gati cu coaja), se inteapa cu furculita si se coc in cuptorul preincalzit, pentru 40-50 minute, la 190 grade Celsius. Cand sunt copti (ii verificati cu o scobitoare), ii scoateti, ii decupati si puneti din amestecul de unt cu cascaval ras fin si marar tocat, in fiecare. Ii mai lasati in cuptor cateva minute. Puteti sa adaugati amestecul de cascaval, cand sunt aproape gata pulpele (ca sa fie calzi).

Pulpele de pui se calesc in ulei, pana devin albe, se sareaza si se lasa pana va ocupati de legume. Legumele le taiati cubulete, iar cepele in 4.

Se pune hartie de copt intr-o tava, puneti legumele taiate, uleiul, sare si amestecati. Apoi asezati pulpele deasupra si le introduceti in cuptorul preincalzit, timp de 2 ore.

Se rad bucatile de usturoi, se amesteca cu sare si 1 lg ulei. Se ung pulpele de pui si se mai lasa in cuptor 30 minute.

Carnea se serveste alturi de legume si cartofi copti. Au iesit 4 portii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos cremos