Calavie ( paine cu vin )

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 17464 vizualizari

 

Cand eram mica mancam calavie fara un motiv anume : doar scoaterea painii din cuptorul fierbinte, era o ocazie sa facem si calavie. Cum in ultima vreme am tot impartit calavie la parastasele tatalui, m-am gandit sa va impart si voua, chiar daca numai virtual...

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri cu zahar
  • 200 ml. vin rosu
  • paine impletita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calavie ( paine cu vin ):

Varianta 1.   Vinul cu zaharul se dau in clocot si se toarna fierbinte peste bucati de paine impletita , fierbinte. 

Varianta 2.   Punem intr-un castron zaharul, vinul si bucatile de paine, apoi bagam totul la microunde, 40 secunde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Calavie ( paine cu vin )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:32

foarte interesant , nu am mai auzit, dar am sa incerc chiar m-ai facut curioasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:15

foarte interesanta reteta

Miha 1

27.03.2012, 17:22

Ahaaa...deci asta e medicament ... pentru insomniaci...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spring Rolls