Calavie ( paine cu vin )

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 16972 vizualizari

COMENTARII (38)

deyutzky 1

25.03.2012, 15:42

interesant

diaconta 1

25.03.2012, 15:51

adica mancam si ne si imbatam,2 in 1

Ina 1

25.03.2012, 16:09

)

MotanLaOale 1

25.03.2012, 16:11

bun bun

mamaieelena 1

25.03.2012, 18:58

bun,bun

mirela0911 1

25.03.2012, 19:58

Lau 1

25.03.2012, 21:14

bun

gaby_duceag 1

25.03.2012, 22:31

adica..un fel de impartasanie )

mena29 1

25.03.2012, 22:40

Gaby

Georgiana78 1

26.03.2012, 10:00

Foarte buna calavia, si mie imi place, iar a ta arata super!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:32

foarte interesant , nu am mai auzit, dar am sa incerc chiar m-ai facut curioasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:15

foarte interesanta reteta

Miha 1

27.03.2012, 17:22

Ahaaa...deci asta e medicament ... pentru insomniaci...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu Pleurotus la cuptor