Morcovi pai

de Mitinita in Mancaruri de post, 16 Noi 2010 | 10321 vizualizari

 

Incercati ca n-o sa va para rau! Se pot praji si in tigaie,dar sunt mult mai sanatosi la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg morcovi1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri rozmarin proaspat taiat marunt sau 1 lingurita uscat
  • piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morcovi pai:

Taie morcovii exact cum tai cartofii pai. Amesteca intr-un bol toate ingredientele. Da la cuptor intr-o tava non-stick si coace 20 minute. Lasa-le mai mult daca ii vrei mai crocanti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi pai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

vanilla 1

19.11.2010, 14:48

cred ca sunt foarte buni!

aziz 1

20.11.2010, 18:58

delicios cred .....ma gindesc ca tre sa aiba acelasi gust cu cartofii dulci o sa incerc si eu.

Mitinita 1

20.11.2010, 23:17

cartofii dulci ies mai dulci decat morcovii...sunt undeva pe la mijloc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]