Bulz cu carnati si branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 16195 vizualizari

 

Pentru a face aceasta reteta eu am folosit formele mici rotunde( de briose) pentru a iesi mai frumos, dar se poate folosi orice fel de forma de vas.

 

INGREDIENTE

  • malai, apa, sare
  • branza putin sarata de vaci, data pe razatoare
  • carnati taiati rondele
  • oua
  • unt pentru uns formele
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu carnati si branza:

Din  malai, apa si un praf de sare  facem o mamaliga potrivit de moale.
O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.
Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc cu felii mici de mamaliga.
Dupa stratul de mamaliga asezam rondelele de carnati, o lingura
cu branza rasa si acoperim din nou cu mamaliga.

Cat "modelam" mamaliga , ne udam mainile cu apa sa nu ni se lipeasca de degete...
Deasupra se mai aseaza o lingura cu branza rasa si se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Putem sa mai adaugam si un ou deasupra.
In acest caz vor sta la cuptor ceva mai mult.

Se servesc imediat cu smantana si branza rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu carnati si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ubulika 1

26.06.2010, 10:35

si eu vreau formeee ce bine arata

Julie 1

26.06.2010, 11:54

Ubulika, formele le-am luat din carrefour.Se numesc forme de budinca si sunt la set de 10 buc.Eu le folosesc si la briose.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 13:24

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]