Bulz cu carnati si branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 14516 vizualizari

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 10:19

o portie se poate?....................ca deja mi-am pregatit furculitele

ela 1

10.05.2010, 10:32

medi lasa-mi si mie ca vad ca azi fugi mai tare ca mine eu am burta plina de ieri si imi e mai greu

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 10:55

facem jumi-juma totul ..................e bine?.dar altadata sa nu ma uiti nici tu pe mine

burdulea56 1

10.05.2010, 11:11

Impartim in 3 spre binele tuturor.

ela 1

10.05.2010, 11:16

spre binele tuturor,ar trebui sa mai faca macar un rand ca inca nu au venit toate

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 11:22

da,da ela are dreptate de data asta

Dana Cristea - pusikmea 1

10.05.2010, 11:27

am venit si eu la masa, arata demential, julie ce ziceai tu ca nu era prea sigura de retele tale, pai uita-te si tu ce bunatati faci aici

Rocsi 1

10.05.2010, 11:40

ce bine arata

madi_marin 1

10.05.2010, 13:41

hop si eu!.....cred ca ela are dreptate.... julie....trebuie sa o iei de la capat, spre binele tau....

Roxana 1

10.05.2010, 18:44

iauuu ce bine arata si ce pofta miai facut

Sylvia 1

10.05.2010, 19:01

Excelent arata ! Sincer daca nu vedeam poza habar nu aveam ce e nu stiam ce ratez , imi place tare !

Brindusa 1

10.05.2010, 19:05

mai da ce carnati sunt aia ca prima oara cand am vazut poza am crezut ca e suc de rosii De cand n-am mai mancat un bulz...

liana_geicu 1

10.05.2010, 20:11

Nu am mancat niciodata bulz, asa ca as manca si eu purin, asa de pofta!

nadina73 1

10.05.2010, 23:38

si eu vreua,,,,,,,,,,,,,,am ajuns tarziupun furuclitele ca poate data viitoare primesc portie dubla

Julie 1

11.05.2010, 08:20

Fetelor! stati asa, nu va certati ca e loc pentru toata lumea la masa! Acum ma apuc sa mai fac si pentru tine Nadina!

Julie 1

11.05.2010, 08:25

Multumesc inca o data pentru incurajari!
Cu reteta asta am stabilit record la comentarii.Nici nu ma gandeam ca o sa fie asa de apreciata, la noi in zona e o mancare banala...pe care o face toata lumea.
Sa stii Brandusa, ca am folosit carnati din comert. Erau intr-adevar cam rosii...pentru ca erau si foarte picanti!
Va pup!

izulika 1

11.05.2010, 14:45

si io vreaaaaau

epurasha2bb 1

11.05.2010, 15:29

super super super bun! noua ne place mult de tot, hai ca te luam acasa dacane gcai din asta in fiecare duminica!

Ubulika 1

26.06.2010, 10:35

si eu vreau formeee ce bine arata

Julie 1

26.06.2010, 11:54

Ubulika, formele le-am luat din carrefour.Se numesc forme de budinca si sunt la set de 10 buc.Eu le folosesc si la briose.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 13:24

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulz ca la Bran