Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2011 | 7426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari(cele cumparate de mine chiar erau mariiiiiiii)
  • 2 bucatele piept de pui
  • 4 feliute gogosar
  • 2 felii de cascaval
  • 1 lingura unt + pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar:

Spalam pieptul de pui.

Il batem putin cu ciocanul pentru snitele.

Il condimentam cu sare si piper,apoi il punem pe grill .

Il lasam cam 3-4 minute pe o parte si 3-4 minute pe cealalta parte.

Cand e gata il punem pe o farfurie si il lasam putin sa se racoreasca,nu foarte mult.

Ciupercile le spalam ,le decojim si le scoatem tulpina.

Ungem o tava ,nu foarte mare, cu putin unt.

Punem ciupercile in tava si le saram putin.

Taiem pieptul de pui bucatele.

Gogosarul il taiem cubulete mici.

il amestecam cu pieptul de pui.

Feliile de cascaval le taiem in 4 bucati fiecare.

Punem cate o bucatica de cascaval in fiecare ciuperca.

Peste punem umplutura cu pui.

Apoi taiem cate o bucatica de unt pe fiecare ciuperca,si deasupra iar o bucatica de cascaval.

Punem si tulpinile langa ciuperci si dam tava in cuptorul incins.

Il lasam la o temperatura potrivita cam 25-30 de minute.

Apoi le scoatem si servim.

Pofta buna!!!

Mama a zis ca sunt foarte,foarte bune,dar cica era bine daca puneam un ou in umplutura de pui ca se lega compozitia mai bine.Chiar nu mi-am dat seama pe moment de ou.Asadar daca vreti compozitia foarte bine sa fie legata,puneti un ou.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

jolygina 1

07.10.2011, 19:08

Dya Daniela Andrei 1

07.10.2011, 21:50

primesti musafiri la masa!?

Rocsi 1

07.10.2011, 23:15

luk,cris,eduard,susu joly multumesc
-am saturat si eu anamaria 2 persoane cu cate 2 ciuperci fiecare....la noi se mai gasesc asa mari..de cum le-am vazut am zis cumpar sa le fac umplute
-primesc dya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose sarate