Bulgarasi de cartofi cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2011 | 5604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare, piper
  • 2 linguri susan
  • 50 g pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de cartofi cu branza:

Fierbem cartofii in coaja, in apa cu sare pana intra furculita in ei. Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii trecem prin jet de apa rece.

Curatam cartofii si ii pasam. Adaugam peste cartofii pasati untul moaleiar apoi telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam oul si patrunjelul si omogenizam.

Potirvim de sare si piper.

Intr-un castron amestecam pesmetul si susanul.

Cu mainile ude formam bulgarasi sin compozitia cu cartofi si ii tavalim prin amestecul de pesmet cu susan.

Asezam bulgarasii in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc putin.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol