Ardei umpluti de post

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 6994 vizualizari

Ardei umpluti de post

 

Inca o reteta primita pe email, tocmai buna de preparat in acest post.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 200 grame ciuperci
  • 100 grame orez
  • o ceapa
  • 3 -5 linguri bulion
  • patrunjel, sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Ceapa se toaca si se caleste in ulei, apoi se adauga ciupercile taiate si orezul, care a fost spalat inainte. Cand ceapa devine aurie, se stinge cu o cana de apa, se adauga o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se opreste focul si se amesteca verdeata tocata cu cele de mai sus. Apoi se umplu ardeii si  se aranjeaza intr-o cratita. Se toaca rosiile si se pun, impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga si apa cat sa acopere ardeii. Se acopera cratita cu un capac si se da la cuptor 45 - 60 min.

Reteta propusa de Bucataras CrisSinzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Orientala de post reteta traditionala romaneasca