Ardei umpluti

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2014 | 5706 vizualizari

 

Ador ardeii umpluti cu mamaliguta si smantana :)

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi
  • 1 ceapa alba
  • 400 gr carne tocata
  • 1 pahar orez
  • 2 oua
  • 200 ml suc de rosii
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.

Punem o tigaie cu putin ulei la foc potrivit si calim ceapa.Adaugam apoi orezul,un pahar cu apa,sare si lasam sa fiarba la foc mic pana ce orezul absoarbe apa. Lasam sa se raceasca.

Intr-un castron punem carnea tocata,mararul,ouale,sucul de rosii,orezul ,sare si piper dupa gust.Amestecam bine toate ingredientele.

Ardeii ii spalam.Taiem la fiecare un capacel si curatam interiorul ardeilor .

Umplem fiecare ardei cu compozitia de carne.II asezam intr-o craticioara si acoperim fiecare ardei cu capacel.Punem apa si acoperim.Lasam sa fiarba la foc mic pentru 1 ora.

Transferam ardeii intr-un vas pentru cuptor si dam la 180 grade pana ce se rumenesc frumos la suprafata.

Se servesc fierbinti cu mamaliguta si smantana:) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

cristeena20 1

17.06.2014, 11:23

tare buni...mi-ai dat o idee sa fac curand si eu

- Andreea - 1

17.06.2014, 15:54

lucy2002 1

17.06.2014, 20:35

Si mie imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne