Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci

de meosiris in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2011 | 6454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente chiftelute:
  • 700g carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat.
  • Ingrediente sos:
  • 500g ciuperci albe proaspete
  • 600g smantana
  • 1 ceapa
  • sare, piper.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci:

Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper. Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins.
Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.

Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper. Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins.
Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci