Ratatouille.

de silvi0ara in Mancaruri de post, 23 Feb 2010 | 3973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu si 1 verde
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper si nucsoara
  • 4 cepe rosii
  • 1 cutie rosii taiate in suc propriu
  • ulei pentru prajit
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille.:

Intr-o tigaie mare de calesc vinetele si dovleceii taiati cubulete,cand sunt gata se lasa la scurs pe hartie absorbanta.

Separat se caleste cepa cu rosiile peste care se adauga condimentele si 1 frunza de dafin.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa.Intr-0 forma termorezistenta se pun vinetele cu dovelceii si se aduga sosul,se baga in cuptorul incins la temperatura potrivita timp de 15 minute.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post in sos de ardei dulce