Aluat:
Se pune faina intr-un castron si se amesteca impreuna cu drojdia si un praf de sare. Se adauga si restul ingredientelor si se amesteca pana se obtine un aluat neted.
Mou de ciocolata:
Zaharul il topim impreuna cu apa la foc mic. Siropul obtinut il turnam peste galbenusul de ou, punem vasul la bain-marine si mixam pana obtinem o crema clara si spumoasa. Adaugam untul moale, la temperatura camerei si mixam. Adaugam ciocolata si amestecam pana compozitia se va transforma intr-o masa compacta. Punem la frigider pana se intareste.
Topping-ul de ciocolata:
Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida, omogenizam si lasam la rece pana se intareste.
Aluatul il intindem in foaie subtire pe masa usor infainata.
Ungem cu toppingul de cicolata, dupa care repartizam uniform mou-ul de ciocolata ras pe razatoarea cu ochiuri mici.
Rulam foaia cat mai strans posibil, apoi cu un cutit bine ascutit taiem felii groase de 3 cm.
Punem intr-un vas termorezistent uns cu unt si dam la cuprtor la foc mediu, pana se rumenesc.