Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

de adnas54 in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2010 | 7478 vizualizari

 

O mâncare simpla, foarte buna si aspectuoasă.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 pulpe superioare de pui
  • ciuperci de conserva
  • 1 morcov,
  • castravete + gogoșar murat
  • mărar
  • 2 conserve de mazăre
  • 15 gr. unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana de lapte
  • 1 legătură pătrunjel
  • vegeta
  • sare
  • piper *
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare:

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar. Puneți sare, piper, așezați la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogoșar, morcov tăiat bețișoare, cașcaval ras și apoi rulam. Se fixează rulada cu scobitori.
Pentru mazăre, topiți untul într-o tigaie mica, adăugați faina amestecând bine și lăsați sa fiarbă puțin, amestecând continuu. Adăugați treptat laptele, amestecând bine . Lăsați sa dea în clocot încet, adaugați mazărea, mărarul și amestecați până când sosul se îngroașă și se omogenizează.
Ca decor pe farfurie se mai adaugă cartofi natur. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Teo 1

08.02.2010, 21:58

ce m-as aseza la o portioara ,prea imi face cu ochiul!

liana_geicu 1

08.02.2010, 22:41

Arata asa de bine ca mi-ai facut o pofta, trebuie sa fac si eu!

adnas54 1

08.02.2010, 23:20

@rivka, @rocsi_1612, @ramo_cata, @Teo, @liana_geicu... va invit cu drag la o portie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta crocanta