Rulada cu pui

de cccris in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2010 | 5245 vizualizari

 

E o rulada simpla, poate fi mincata si rece si calda.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100g unt moale
  • 3 linguri ulei
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper
  • aproximativ 3 linguri de apa
  • carne de pui
  • ceapa
  • morcovi
  • rosii
  • ciuperci

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pui:

Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai pun apa, daca mai trebuie, pina ajung la o coca legata.

In timp ce facem foaia de placinta se pun  ceapa, cipercile la calit, se pune putina apa, se adauga carnea, se fierb, se adauga bulion sau rosii, condimente. Se lasa pina scade zeama sa nu curga din rulada.  Se pot adauga orice alte legume dorim sau carne de porc, vita sau orice animal ne place.

Se intinde o foaie sau mai multe, in functie de cit de mare vrem sa fie ruladele. Se pune umplutura pe o latura, se ruleaza, se sigileaza la capete sa nu curga din ea si se pune la cuptor pina se rumeneste foaia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana