RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2010 | 7278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -7oua
  • -8 linguri de faina
  • -2 linguri de ulei
  • -450g spanac(congelat)
  • -350g branza de vaci -sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI:

Se dezgheata spanacul si se toaca.Separat se amesteca branza de vaci cu 5 oua si sarea.Acest amestec se toarna peste spanac si se omogenizeaza bine.Se adauga faina .Compozitia rezultata se toarna intr-un vas tapetat cu ulei si faina.Deasupra se bat 2 oua si se da la cuptor .Se lasa sa se rumeneasca ,se scoate din cuptor ,se rastoarna pe o plansa(dar numai dupa ce s-a racit) si se taie felii potrivite.

Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:12

Nu-i asa ca este buna Valentina?.......................pup!

vero_closca 1

26.03.2010, 14:54

DELICIOS...ALTA RETETA DE INCERCAT! LA FAVORITE SI EA!

Bucataras Medi 1

27.03.2010, 16:43

Vero, ma bucur ca iti place..............te mai astept cu placere......................

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute